LEVERTIJD

De levertijd van alle artikelen is 3-6 werkdagen. Het kan zijn dat het product eerder geleverd wordt maar het komt vrijwel nooit voor dat het product later wordt bezorgd dan de aangeven levertijd. Houdt er echter wel rekening mee dat het wat langer kan duren voordat de betaling is ontvangen bij een handmatige bankoverboeking als uit kiest voor de betaalmethode 'vooruitbetaling' en dat het pakketje pas wordt verstuurd als de betaling is ontvangen. De brievenbuspakjes en pakketjes zullen door PostNL worden bezorgd en u ontvangt een Track & Trace code om uw pakketje te volgen. De levertijd van bestellingen uit België kan iets langer zijn dan de aangegeven levertijd.

BRIEVENBUSPAKJE

De meeste producten in de webshop kunnen worden verzonden als brievenbuspakje. Het voordeel hiervan is dat u niet thuis hoeft te blijven om het pakketje te ontvangen. Als het pakketje niet door uw brievenbus past en u bent niet thuis, dan wordt het pakketje aangeboden aan de pakketdienst en ontvangt u binnen enkele dagen alsnog uw pakketje.

PAKKET

Grotere items die niet door de brievenbus passen worden verzonden als pakket. Wanneer u niet thuis bent op het moment van bezorgen, ontvangt u een niet-thuiscode. Met deze code kunt u aangeven waar of wanneer u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

VERZENDKOSTEN

Het verzendtarief van een brievenbuspakje is €3,95. Voor grotere items die als pakket moeten worden verzonden, wordt een verzendtarief van €4,95 gehanteerd. Bij besteding van €75 euro of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen. U ontvangt een Track & Trace code om uw pakketje te volgen.

Klanten uit België betalen €9,95 verzendkosten en de verzending is gratis bij besteding vanaf €100.  U ontvangt net als de Nederlandse klanten een Track & Trace code om het pakketje te volgen.  

REMBOURS

Als u ervoor kiest om uw bestelling onder rembours te laten versturen, zitten daar extra kosten aan verbonden. U betaalt dan €14,40 rembourskosten bovenop uw verzendkosten (totaal €18,35). Het aankoopbedrag + de rembourskosten betaalt u gepast en contant aan de deur bij de PostNL bezorger. Bij de bezorging is een handtekening vereist. Deze optie is alleen mogelijk voor de Nederlandse klanten.

© 2018 - 2020 Baby Must-Haves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel